Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeer, zeer zeldzame zilveren mantelspeld

4 fotos

Kenmerken

Rubriek
Conditie
Als nieuw
Prijs
Bieden
Beschrijving

Materiaal: zilver

Conditie: uitmuntend

 

Vanzelfsprekend zijn wij allen naakt voor Gods aangezicht, maar die tijd op aarde hier, die brengt men doorgaans gekleed door. Nu kúnt u gewoon wat uit de kist trekken, maar dan loopt u al snel in dat spul dat iedereen al aanheeft.

Er een beetje goed en modieus uitzien, wie wil dat nu eigenlijk niet? Het is lastig maar niet onmogelijk. Bijvoorbeeld met deze unieke, zilveren mantelspeld. Ik zeg uniek, omdat alléén ikzelf en mijn getrouwen, de beschikking hebben over zo’n speld. Mijn logo staat er ook op: geen YSL of H&M, nee, een prachtig gelijkarmig kruis met de tekens alfa en omega, om de almacht van onze genadige God uit te drukken. Ik had ook fijne zilveren muntjes met dit logo laten maken, maar die zijn tot mijn spijt gestolen.

 

Wie biedt? Zeker in Cruoninga kun je er goede sier mee maken; mijn mensen en ik werken meestal in Utrecht, slechts een keer per jaar kom ik of een van de mijnen naar de bisschopshof in het Noorden. Alleen dan bestaat de kans dat u nóg iemand ziet lopen die zijn mantel bijeen heeft gebonden met zo’n speld.

Laat deze unieke kans niet passeren, God zal u belonen!