Overslaan en naar de inhoud gaan

Mooie, ruime kavels te koop!!!

241 x bekeken
115,854 x geliked
3 fotos

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Prijs
N.o.t.k
Beschrijving

Eigen terrein, landelijk gelegen, op loopafstand van de Grote Markt.

 

Sinds ik als uw trouwe bisschop in 1040 dit lapje grond genaamd Cruoninga, van de goede Koning Hendrik III, onder mijn beheer heb gekregen, maakte ik al plannen hoe het te gaan inrichten. Inmiddels zijn mijn ideetjes concreet geworden en is er een fijne, nieuwe vinexwijk, een zgn Gronex, in ontwikkeling. Met mooie, ruim gelegen kavels waarop volop gebouwd kan worden. Een fraai, in heldere lijnen geschetst stratenplan, zorgt ervoor dat u nóóit zult kunnen verdwalen. De meeste straten, zoals de Folkinge-, Haddinge- en Pelsterstraat, komen uit op de nieuw aan te leggen Vismarkt, waar in de nabije toekomst ook daadwerkelijk vis verkocht zal worden. De Grote Markt, waar al enige decennia internationale markten worden georganiseerd, ligt om de hoek. Net als mijn bescheiden privéherberg op de bisschopshof, naast de Maartenskerk.

Natuurlijk waakt God over ons allen, maar ik, als zijn lokale afgezant, ben óók bezorgd om uw veiligheid: daarom wordt er een stevige stadswal, mét gracht, aangelegd zodat u nooit voor indringers in Cruoninga hoeft te vrezen, (ze schijnen het tegenwoordig ook wel een gated community te noemen). In die wal komen uiteraard wel enkele fraaie poorten die u toegang bieden tot de Ommelanden, én mijn graafschap Drenthe.

 

Een mens moet durven dromen, daarom kunt u op bijgevoegde artists impression van mijn huisschilder Ulco Glimmerveen zien hoe alles er zo tegen 1100 bij moet liggen.

Ook mijn eigen droom, de Walburgkerk, mijn private kapelletje, hoewel iets groter dan de naastgelegen Maartenskerk, heeft op deze schilderachtige sfeerimpressie al gestalte gekregen.

Durft u het aan? Wilt u exclusief en landelijk wonen, maar toch lekker dicht in de buurt van de Maartenskerk en de markt zijn? Schroom niet, laat mij, en God met mij, dat stukje angst bij u wegnemen zodat we samen kunnen gaan bouwen aan uw toekomst in het centrum van Cruoninga: Uw droom ligt op mijn terrein. Amen.